Saul Ion Etves – Eliberat de blesteme şi vrăjitorii prin Isus Hristos!

Dan Bercian – Saul Ion Etves 01 (Radio Unison Zalău)

Pentru a downloada, clic aici.

Dan Bercian – Saul Ion Etves 02 (Radio Unison Zalău)

Pentru a downloada, clic aici.

Print Friendly, PDF & Email

5 comments

  1. Ionel says:

    O mărturie impresionantă, foarte tare, dar în acelaşi timp de groază pentru oamenii obişnuiţi, care nu ştiu nimic din această lupta spirituală. E bună s-o audă toţi, şi creştini şi necreştini.

  2. ovidiu says:

    Multe lucruri sunt reale, dar există și dubii. Cum a plecat din spital pur și simplu? Cum a supraviețuit cu tăieturi adânci din care curgea sângele? O noapte și o zi? Cred că înțelegeți întrebările.

    • Admin says:

      De ieșit din spitalele din România se iese pur și simplu. Chiar eu am un unchi care, bătrân fiind, a ieșit din spital în pijama, imediat după operație, și s-a dus acasă fără să observe nimeni, iar asta dintr-un spital ultramodern din al doilea oraș ca mărime al țării. La celelalte întrebări pot spune doar că nu sunt lucruri imposibile.

  3. ovidiu says:

    Vă mulțumesc pentru răspuns. Apreciez foarte mult ce încercați să faceți, am dat de site doar de câteva zile.

    Am ascultat cu soția mărturia aceasta, dar în acel punct amândoi am avut aceeași reacție. Descrisă mai sus. Desigur, abia apoi auzind pe Tibor Modovan, de care am auzit deja, și respectându-l pe Dan Bercian, am trecut peste. Nu strica dacă se aduceau mai multe argumente credibile. De exemplu, dacă Dan Bercian a văzut cicatricile era suficient. Altfel pe net există foarte multe mărturii SF. Un pocăit – nu zic religia lui – pretinde că a slăbit într-un minut zeci de kg. Oricine, mai ales creștin, știe că nu se poate lua după basme.

    Sunt de acord că totul e posibil la Dumnezeu.

    Dar dincolo de anumite scăpări, v-ați angajat la ceva de care creștinii fug. Mă voi ruga și eu pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *