Incubus şi succubus, demonii nopţii

Print Friendly, PDF & Email

Topica este una foarte tulburătoare, deci te încurajez să te rogi în timp ce citeşti. Ea are de-a face cu vizitele sexuale din partea a două puteri demonice care vin în timpul nopţii.

Dovezile pastorale arată că multe femei au experimentat atacuri sexuale din partea demonilor incubus, deşi se discută rareori despre aceasta. Mulţi slujitori ai Evangheliei şi mulţi pastori refuză posibilitatea ca un demon să facă sex cu o fiinţă omenească. Totuşi, din punct de vedere biblic şi pastoral, dovada există.

Denumirile „incubus” şi „succubus” sunt termeni familiari în psihiatrie, unde visele de a fi hărţuit sexual se identifică cu ei. De fapt nu este cu adevărat o problemă psihologică, sau nici măcar una care are de-a face cu coşmarurile. Incubus şi succubus sunt forţe demonice care îşi vizitează sexual victimele noaptea. Incubus este un demon „masculin” care atacă şi violează femeile, iar succubus este un demon „feminin” care seduce şi atacă bărbaţii. În unele cazuri se cunoaşte că demonul masculin incubus vizitează bărbaţii, în scopul sodomiei. Succubus se angajează de asemenea în atacuri lesbiene asupra femeilor.

Scriu despre aceasta fiindcă mulţi creştini cred că astfel de vizite sunt nimic mai mult decât coşmaruri oribile. În unele cazuri se pare că coşmarul (care vine din latină şi înseamnă „a sta întins peste”) este doar atât – un vis rău. Dar ocazional el nu are nimic de-a face cu visurile rele, ci poate fi o vizită demonică reală. Atacurile din partea unor asemenea spirite pot să înceapă cu victima având vise sexuale excitante, dar este doar un vehicul pentru ceea ce vine după. Am scris o carte electronică mică despre subiect, care explică istoria şi metodele atacului din partea acestor demoni. Ea dă de asemenea sfaturi practice despre cum să învingi demonii în Numele lui Isus.

Aici vreau să limitez discuţia la vise, şi cum le folosesc demonii. În principal, dacă cineva are o minte slabă, înclinată spre fantezii şi căreia îi lipseşte autodisciplina, poate să devină o ţintă pentru aceste puteri. Cei care s-au dedat activităţii sexuale excesive, este de asemenea probabil să experimenteze asemenea vizitări.

Aceştia în sine nu sunt singurii factori care atrag un demon al nopţii pentru a te vizita, deoarece chestiuni ca implicarea ocultă şi păcatul sexual nemărturisit vor determina de asemenea dacă cineva este un candidat. Prin urmare este important să te păzeşti în timpul viselor, încredinţând Domnului timpul în care dormi.

Un demon al nopţii se va apropia adesea de o femeie singură noaptea, aducând cu el abilitatea de a o excita sexual. Atacul este destul de direct, dar poate să înceapă cu un vis de un anumit gen, care se transformă rapid într-un coşmar. Depinzând de ceea ce i-a permis lui incubus să vină, femeia poate începe să simtă o greutate reală pe pat cu ea, sau chiar peste corpul ei. În stadiile avansate de pângărire de către demon, totul este la fel de real ca o întâlnire sexuală fizică, deşi mult mai violent.

După ce a avut loc un anumit gen de experienţă sexuală neplăcută, femeia va simţi o mare ruşine şi multă teamă. Incapabilă să aibă încredere în soţul ei sau într-un prieten, problema doar se amplifică – astfel de demoni prosperă în discreţia pe care acest gen de atac o întreţine. Noaptea şi somnul devin perioade de mare anxietate pentru femeie, iar momentele când visează devin un timp care capătă proporţii de coşmar.

În cazul atacului succubus asupra unui bărbat, metoda atacului este aproape întotdeauna prin minte. Demonul va implanta gânduri sexuale impure, permiţând minţii bărbatului să aibă fantezii, până ce este incapabil să reziste imaginilor care vin.

Când un bărbat se află sub acest fel de atac, este probabil să creadă că experienţa a fost doar un vis. Unii bărbaţi, în special tinerii, cred că este doar parte a dezvoltării masculinităţii lor. Gândurile unor femeie atractive sexual, combinate cu o experienţă reală de satisfacţie sexuală, doar îl atrag pe bărbat mai adânc în capcană. Adesea, doar mai târziu realizează că nu mai este un vis, ci o experienţă fizică reală. Confuzia îl poate cuprinde apoi, şi este sfâşiat între găsirea experienţei ca satisfăcătoare, şi totuşi în acelaşi timp de speriat.

Este imperativ să înţelegem că asemenea demoni folosesc în principal visele ca primă metodă de atac. Deci să te păzeşti în timpul viselor este vital.

Credinciosul obişnuit născut din nou nu ar trebui să se îngrijoreze fără motiv cu privire la atacuri, deoarece demonii pot să opereze numai dacă există un temei legal ca să o facă. Trăirea unei vieţi drepte înaintea Domnului este cea mai bună protecţie. Dar dacă există păcat sexual nemărturisit, sau practici sexuale murdare, ca şi o minte slabă căreia îi lipseşte autodisciplina, atunci perspectivele unei vizite vor creşte.

Cercetătorii medicali au găsit ceea ce ei consideră tipare de somn anormale la oamenii despre care se presupune că suferă de coşmaruri. În cele mai multe cazuri, similaritatea cu atacurile din partea incubus şi succubus este izbitoare. În general psihologii nu cred că există asemenea lucruri ca spirite rele, astfel încât răspunsurile pe care le adună de la cei care suferă de coşmaruri sunt privite ca comportament paranoid sau psihotic.

Totuşi, pentru creştinii care sunt conştienţi de astfel de puteri demonice, răspunsurile pe care le dau cei care suferă de ele sunt mai degrabă declaraţii despre un atac demonic!

SUBIECT DESCRIEREA VISULUI SAU COŞMARULUI
Femeie Sentimente de rea-voinţă; fantezii paranoide: „El priveşte totul”, „Este viu…”; Creaturi hibride (un amestec de om şi animal) în vis.
Femeie Uter care sângerează; mintea invadată de anxietate.
Femeie Simte că anatomia ei este vulnerabilă la un atac.
Bărbat Fantezii vii de violenţă combinată cu fantezii sexuale; un sentiment al mutilării organelor private.
Bărbat Preocupare faţă de anatomie şi sex.
Bărbat Răspuns rău-voitor, vine în minte „atragerea medievală de către demoni”.

În timp ce aceasta nu dovedeşte că coşmarurile au fost atacuri demonice reale, conţinutul este foarte similar intruziunii demonice. Observă unele din lucrurile văzute în coşmaruri, precum:

• Simţirea unei prezenţe rău-voitoare;

• Vederea creaturilor hibride;

• Un sentiment de vulnerabilitate extremă;

• Atragerea deliberată de către demoni a unei persoane.

Mulţi creştini, inclusiv slujitori creştini şi pastori, pur şi simplu nu cred că asemenea lucruri se întâmplă. În peste 30 de ani de misiune am consiliat un număr de oameni, de obicei femei, care au experimentat atacuri intense din partea unor fiinţe spirituale nevăzute, dar foarte „reale”, care i-au violat sexual. În multe cazuri visele sau coşmarurile au fost parte a atacului iniţial. Trebuie să fim mai sensibili din punct de vedere pastoral cu privire la această chestiune, şi să deosebim mai bine starea de vis.

Aici am enumerat unele lucruri de căutat în vise, care ar putea indica un atac de la un incubus sau succubus.

1. Sunt fantezii sexuale care se repetă?

2. Există un simbolism sexual în vis?

3. Dacă eşti femeie, simţi o greutate pe pat sau pe corp în timpul somnului?

4. Dacă eşti bărbat, ai simţit senzaţiile fizice ale sexului?

5. Atât cât ştii, încep ele cu un vis?

6. După vis, te trezeşti simţind ruşine şi teamă?

7. Există un amestec atât de plăcere, cât şi de necurăţie (îndeosebi în cazul bărbaţilor)?

8. Începe să-ţi fie teamă să adormi?

9. Vizitele au început să se materializeze în cameră, şi nu doar să-ţi apară în vis?

Experimentarea unora dintre aceste puncte indică o posibilitate puternică de a fi victima unui atac din partea unui demon al nopţii. În cartea mea electronică explic cum să te confrunţi cu astfel de intruziuni. Există ajutor în Numele Domnului Isus, dar este important şi să înţelegi de ce vin aceşti demoni.

Prezint acest subiect dezgustător fiindcă este un subiect de care este nevoie să avem cunoştinţă.

Ca să se ştie, am descoperit că victoria în Numele lui Isus este sigură şi durabilă. Dar mulţi ezită foarte mult să-şi împărtăşească experienţele, din cauza ruşinii sau ridicolului. Aceia dintre noi care sunt în misiunea pastorală trebuie să fim conştienţi de această problemă particulară – şi cum să eliberăm victimele.

Pentru a citi mai multe despre aceasta şi pentru lămuriri, vezi cartea noastră electronică Incubbus and Succubus.

Peter McArthur, Incubus and Succubus night demons. Sursa: http://www.issacharministry.org.au/peters-blog/incubus-and-succubus-night-demons/.

______________________________

Incubus şi succubus: diavoli care fac sex cu tine

Esenţialmente, incubus este un demon afemeiat care caută actul sexual cu femeile. Este numit de asemenea follet (franceză), duende (spaniolă) şi folletto (italiană). Demonul corespondent care le apare bărbaţilor este succubus.

Dacă ai sau ai avut vise sau coşmaruri de natură sexuală despre care ştii să sunt la fel de reale ca viaţa, vise în care nu poţi distinge realul de ireal, te rog caută ELIBERARE. Nu le permite lui Satan şi oştirilor lui demonice să-ţi degradeze trupul, care este templul lui Dumnezeu.

Dacă eşti un creştin mărturisitor care are probleme cu acest gen de lucruri, examinează-ţi viaţa ca să vezi unde deschizi un drum ca să intre diavolii.

Niciun creştin nu ar trebui să se uite la emisiuni de televiziune lascive, sau să citească astfel de romane, sau să angajeze în lumea lascivă – examinează-ţi obiceiurile pe care le permiţi – inclusiv masturbarea. Odată ce ţi-ai identificat comportamentele păcătoase, încetează să le faci. Şi începe să faci ceea ce este drept – caută masculinitatea (sau feminitatea, dacă eşti femeie). Citeşte-ţi Biblia şi roagă-te. Lucrează în jurul casei, în loc să priveşti la porţile iadului. Învaţă cum să faci lucruri pentru tine. Un bărbat ar trebui să fie capabil să construiască un adăpost, o cuşcă pentru câine, orice are nevoie. Oamenii ar trebui să ştie cum să lucreze în grădină şi cum să pună o mâncare bună pe masă. Există o întreagă lume REALĂ în afara televizorului şi a sistemului industrial neputincios în care noi, americanii, ne găsim. Avem treabă de făcut, şi a sta în preajma televizorului nu are nimic de-a face cu aceasta.

Dacă eşti atacat de diavoli în timp ce dormi, roagă-te înainte să te duci la culcare, şi cere Domnului Isus să te ajute chiar şi când dormi. Împotriveşte-te la ceea ce se întâmplă şi scoală-te (ştiu că uneori este foarte greu să te trezeşti, uneori trebuie să te concentrezi să mişti o parte a corpului, ca un deget de la picioare, şi Îi poţi cere Domnului să te ajute). Când te scoli, vorbeşte cu Domnul şi cere protecţia Lui peste tine.

Isus Hristos este Domnul şi nu trebuie să ne fie teamă de rău. Îl învingem făcând binele. Când ne uităm la televiziunea lui Satan şi ne implicăm în sistemul lui (bârfă, glume prosteşti etc.), suntem în afara gardului de protecţie. Pocăieşte-te de păcatul tău şi scapă de lucrurile inconveniente care te pot face să te poticneşti, şi asigură-te că eşti mântuit în termeni biblici.

„Tocmai am vizitat site-ul vostru şi sunt foarte impresionat de toate articolele, o adevărată binecuvântare. Vă rog iertaţi-mi ortografia, fiindcă sunt din Olanda şi engleza mea nu este perfectă. J

Încă nu am avut timp să citesc totul, dar am citit articolul vostru despre incubus. L-am găsit foarte interesant şi trebuie să spun că nu pot găsi nimic neadevărat în acest articol. Totuşi, incubus sau succubus nu se manifestă doar în moduri agresive sau distructive. Ei bine, în final vei plăti preţul cursei, dar ceea ce vreau să spun este că înainte de a deveni creştin şi de a fi mântuit de sângele lui Hristos, am fost medium ocult, canalizând un ghid spiritual. Ghidul îmi împlinea şi dorinţele sexuale, şi nu a încercat niciodată să mă rănească în acel fel. Era un mod de a-mi da ceea ce-mi doream, fără a trebui să mă împartă cu o femeie reală. Ghidul îmi apărea ca genul de femeie pe care o doream, în cea mai mare parte ca o fată pe care o întâlnisem şi care îmi plăcea mult fizic.

Ştiu, prin experienţele mele din viaţa mea din trecut, că există mulţi oameni ademeniţi în reţeaua de minciuni care alcătuiesc regatul lui Satan, în acest mod. Nu în mod neaşteptat, nu în vis, ci vizual şi real din punct de vedere fizic în experienţă.

Sunt conştient că poate nu mulţi cunosc aceasta, pentru că este ceva despre care nu se vorbeşte cu uşurinţă în mod deschis, datorită naturii sensibile şi înţelegerilor greşite care vin împreună cu acestea. Oamenii tind să se sperie când vorbeşti despre asemenea lucruri. Vă rog să nu vedeţi aceasta ca pe un mod de a afirma că articolul nu este corect, cele mai multe manifestări se întâmplă în felul în care afirmaţi. Eu încerc doar să explic că există şi alte forme de manifestare.

Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în continuarea acestui site şi în atingerea oamenilor care nu sunt încă mântuiţi, ca să găsească mântuire prin cruce, în pocăinţă şi în acceptarea iertării şi harului Lui. Misiunea noastră este să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu şi planul Lui de mântuire, nu să ieşim la o vânătoare de demoni. Totuşi, omul trebuie să fie avertizat.

Dumnezeu să vă binecuvânteze din abundenţă.

În dragostea Lui,

Un tovarăş creştin din Olanda.

Incubus and Succubus. Demons That have Sex with You. Sursa: http://www.jesus-is-lord.com/incubus.htm.

______________________________

Manifestarea demonilor sexuali în China

Lucrez ca misionară în Lishui, provincia Chekiang, China. În activitatea mea am întâlnit un anume tip de persoană posedată care respectă acelaşi tipar în China, Japonia şi în India. Sunt misionari care relatează aceleaşi lucruri din Asia şi Africa. Unii predicatori spun că apare şi în Europa (vezi „Seelsorge und Okkultismus” pag. 141). Este vorba despre experienţe sexuale extrem de ciudate, care nu pot fi explicate fiziologic. Câteva relatări vor explica despre ce e vorba.

În Lishui era o familie creştină care îmi era dragă, care locuia la poarta mică a oraşului (a se citi Lişve). Mama mi-a povestit cum a ajuns ea la Hristos. Locuia în orăşelul Tsingtien, la jumătatea distanţei dintre Lishui şi Wentschow. Tatăl era chinuit noaptea de un demon. Era posedarea des întâlnită în regiunea noastră, numită „Fan-yiao”. Victimele erau chinuite sexual în aşa măsură încât până la urmă erau distruse de tot. Chinezii cunosc acest tip de posedare, dar se ruşinează să o recunoască deschis. Bărbatul era ruinat şi nu mai putea să lucreze. Nevasta era tare îngrijorată pentru că ştia care este sfârşitul unei asemenea posedări. Era în mare necaz. Într-o noapte a visat ceva. O figură luminoasă i-a spus: „Du-te mâine devreme pe stradă şi întreabă de doi oameni pe nume Ren şi Li. Aceştia pot da ajutor bărbatului tău.” Femeia s-a dus când mijea de ziuă pe stradă şi întreba pe toţi trecătorii: „Vă numiţi Ren sau Li?” Cei cărora li se adresa, văzând purtarea ei ciudată la acea oră, o credeau nebună. În cele din urmă unul îi zise: „Ren sau Li zici ? Păi ei sunt cei doi bărbaţi din Wentschow care au predicat ieri seară aici. Tocmai s-au pornit să facă cale-ntoarsă, dar dacă fugi repede ai putea să-i ajungi din urmă.” Femeia a alergat după cei doi evanghelişti cât de repede au putut-o duce picioarele ei bolnave. Strigătele ei au fost auzite de cei doi. S-au oprit şi, la rugămintea ei, s-au întors din drum. Cei doi au propovăduit familiei vestea bună a biruinţei lui Hristos asupra puterilor Diavolului. Membrii întregii familii au primit mesajul credinţei în inimile lor. Imediat în noaptea următoare capul familiei n-a mai fost chinuit. De atunci înainte el şi soţia sa l-au urmat pe Hristos şi au ajuns la eliberarea deplină. Pentru a avea mai multe ocazii de vestire a Cuvântului lui Dumnezeu s-au mutat la Lishui. Tatăl a prins puteri vizibil şi a lucrat pentru Hristos până la o vârstă înaintată, şi după zeci de ani a murit în pace. Acest bătrân şi încercat ucenic al lui Isus a avut parte de puterea Lui eliberatoare. Forţele întunericului se sfârşesc la Golgota. Strigătul de biruinţă al lui Isus pe cruce: „S-a săvârşit!” pătrunde până în străfundul culcuşului demonilor. Oameni chinuiţi de o grea dependenţă devin liberi atunci când vin înaintea Biruitorului de pe Golgota.

Kurt E. Koch, Hristos sau Satan, pag. 128-129. Sursa: http://www.horst-koch.de/joomla_new/content/view/160/166/

Clic pe linkurile de mai jos!

Demonii nopţii şi paralizia în somn – Eliberare şi libertate

Incubus şi succubus: Ajutor pentru cei care au fost vizitaţi de demonii nopţii

Este specia extratereştrilor nordici contrafacerea lui Satan pentru îngerii buni?

Extratereştrii îi violează pe oameni

O femeie creștină s-a culcat cu un duh necurat

Paralizia în somn este activitate demonică

Paralizia în somn şi oamenii umbre

Sex cu demonii?

Sfânta Cecilia avea ca iubit un înger al lui Lucifer

Vindecat de coşmaruri

12 moduri de a opri activitatea demonică, bântuirile şi manifestările spirituale

55 comments

 1. Anonim says:

  Salutări, acum am văzut şi site-ul acesta.

  Am avut mai multe experienţe începând în urmă cu vreo 2 săptămâni şi am să le explic, dar mai întâi vreau să spun că toată experienţa pare ca şi cum eşti într-o stare de paralizie, că este extrem de real şi că ţi se scurge sufletul, sau cel puţin cineva îţi fură ceva, energie vitală, orice ar fi…

  Vreau să fiu lămurit în urma unui aspect, incubus poate să fie şi gay???? Sunt 100% sigur că am fost vizitat de un incubus, cu toate că sunt o persoană căreia îi plac femeile, nu bărbaţii, şi vreau să spun că ceea ce am simţit a fost exact ca şi cum am fost vizitat de un incubus, şi nu sunt singurul. Nu cunosc pe nimeni din ţară, dar din afară au mai fost câteva persoane pe internet care au experimentat acelaşi lucru, şi sunt tot băieţi care nu au înclinaţii sexuale altele decât cele faţă de femei.

  La mine totul a început cred că acum 2 săptămâni. Sunt pasionat de visare lucidă şi de multe ori încerc să experimentez lucruri noi când dorm [visarea lucidă constă în a deveni lucid în timpul unui vis]. Sunt de părere că omul este capabil de multe în timpul somnului.

  Trebuie să menţionez că incubus sau succubus a început să mă viziteze deoarece, cred eu, sunt maniac sexual. Am deja 20 ani şi sunt virgin, mă uitam mult de tot la filme porno şi mă masturbam extrem de des, undeva chiar la 2-3x pe zi, poate mai mult în unele zile. De câteva zile nu mă mai masturbez deloc şi nu mai intenţionez, dar trebuie să explic şi de ce.

  Aşa cum spuneam, îmi plac visurile lucide şi capacitatea pe care acestea ţi-o oferă, posibilităţi infinite într-o lume creată cap-coadă de tine şi totuşi aşa de reală [dacă nu cunoaşteţi totul despre lucid dreaming, este bine să vă interesaţi].

  Într-o seară, când încercam să devin conştient în timpul somnului, am simţit că ceva îmi iese din corp, ceva ce ţine de mine, ca şi cum sufletul îmi iese; se aseamănă cât de cât cu senzaţia când mergi cu o maşină şi ea este în cădere, dar este la extrem. Am vrut să mă trezesc, cum bine reuşesc de ceva vreme când sunt lucid, dar nu puteam, m-am străduit mai mult şi m-am trezit, era camera mea, totul bine, şi când să mă mişc am observat că nu reuşeam să mişc nimic… M-am simţit ca şi cum eram posedat sau poate mai rău, şi m-am închinat cu limba în gură, şi după, m-am trezit… Deci a fost un vis? Totul părea real, şi am simţit ca şi cum m-am trezit adineaori, a fost un vis într-un vis? Se părea că da.

  Au urmat nişte nopţi în care până să adorm auzeam voci în minte, sunete de clopot, picături de apă, orchestră, muncitori pe şantier şi tot felul de sunete enervante, care se accentuau din ce în ce mai puternic până când îmi piuia capul, se făcea linişte totală şi simţeam că sunt adormit, dar iar mi se scurgea sufletul şi nu mă puteam mişca.

  Asta m-a speriat cel mai mult, pentru că într-o seară după toate astea, când m-am speriat, pentru că sentimentul de pierdere vitală devenise foarte puternic şi am simţit pur şi simplu că mor, m-am închinat cu limba în gură foarte speriat şi m-am rugat mult lui Dumnezeu. M-am trezit, dar foarte slăbit, era încă seară şi lângă mine am văzut un demon, dar nu ca în filme ci grotesc, cu înfăţişare de liliac-om şi ceva blană sau ce avea pe mâini, mâini mari cu degete lungi, capul mare, nasul ca de liliac şi păr lung dar foarte rar… Nu am fost deloc speriat, aveam gândire tulbure, ştiu atât, că îl simţeam cum mă sufocă parcă cu o mână, mă ţinea în braţe şi îmi vorbea, dar nu înţelegeam ce îmi spunea. Ştiu că i-am zis să plece cu puţina forţă pe care o mai aveam, şi el a spus ceva la care ştiu că eu m-am rugat Domnului Dumnezeu, şi după, m-am trezit de-a binelea… Dar tot aşa secătuit, toată ziua respectivă m-am simţit ca şi cum sunt obosit din cap până-n picioare.

  Până acum câteva săptămâni nu aş fi crezut pe nimeni că există „legenda zburătorului” sau alte „tâmpenii”, dar după ce am experimentat toate acelea a urmat ceva ce m-a făcut să mă uit pe internet despre ceea ce simţeam, şi am aflat totul despre incubus, succubus şi cum am început să experimentez aşa ceva, şi cum să închid practic „uşa” pe care le-am deschis-o.

  Ultima mea experienţă este aceasta: Tot deveniseră mai dese vizitele lor, şi cum închideam un ochi simţeam că mă posedă şi că îmi pierd toată energia pe care o mai aveam… Aşa că mi-am zis să dorm în cameră cu ai mei [ştiu, sunt mare şi toate cele, dar de frică dormi şi cu mă-ta, asta este…], pentru că aşa mă simţeam mai protejat şi m-am gândit că nu o să mai fiu vizitat de aceste entităţi, pe care nu ştiam cum să le numesc pe vremea aceea.

  Am adormit şi am simţit că mi se scurge sufletul, că îmi vorbeşte o voce care îmi sugerează tot felul de perversiuni, nu ştiu ce, că nu înţelegeam nimic, dar ştiam ce îmi sugerează fără să ştiu şi ce anume, asta a fost sentimentul de atunci. Simţeam că mă apasă greu pe piept, că mă strânge de burtă şi că îşi plimbă mâna pe burta mea în timp ce pe aici pe acolo mă strânge, mă mângâie şi că se scurge energia, mă trezesc. Eram paralizat, televizorul mergea, ai mei dormeau… Închid ochii şi începe totul iar, mă rog lui Dumnezeu şi mă trezesc instant, mă uit, totul era aşa cum a fost şi „în vis”, ai mei dormeau, televizorul pornit pe acelaşi post pe care era şi în „vis”.

  Cum experienţa devenise aşa de rea încât să îi simt, să îi văd şi să îmi absoarbă sufletul cu şi mai mare intensitate, am simţit că trebuie să fac ceva. Am renunţat de tot de câteva zile la masturbare, filme porno şi am început să mă rog din nou la Dumnezeu aşa cum o făceam când eram mic… De atunci nu am mai avut nicio astfel de experienţă, şi vreau să spun că Dumnezeu consider că este singură scăpare de ei, şi bineînţeles că dacă nu mă ajuta, sunt şi acum sigur că în noaptea în care m-am închinat la El cu disperare aş fi murit.

  Acum ştiu totul despre incubus/succubus şi vreau să spun că a fost real. A FOST PE CÂT SE POATE DE REAL şi nu îmi trebuie nicio „explicaţie ştiinţifică”, ştiu că „există una”, că am văzut-o, dar este absurd, nu se poate ca toţi să îşi imagineze aceleaşi lucruri, pur şi simplu nu, şi atunci dacă ar fi fost aşa, de ce de cum am renunţat la obiceiurile rele au încetat experienţele? De ce când am cerut ajutorul lui Dumnezeu l-am primit? Viaţa mea de atunci s-a schimbat şi aşa va rămâne. Niciun om al ştiinţei nu o să poată vreodată să îmi bage prostii ateiste în cap.

  O zi bună vă doresc şi încă o dată, ceea ce am experimentat fizic pare a fi cu un incubus, de ce? Şi se poate ca aceste entităţi să „dorească” şi bărbaţi?

  • Admin says:

   Referitor la intrebarea ta, chiar în al treilea paragraf din acest articol se precizează: „În unele cazuri se cunoaşte că demonul masculin incubus vizitează bărbaţii, în scopul sodomiei. Succubus se angajează de asemenea în atacuri lesbiene asupra femeilor.” Într-un alt articol pe această temă publicat pe site-ul nostru se afirmă că demonul masculin incubus vizitează bărbaţii homosexuali în somn, uneori luând forma partenerului homosexual decedat.

 2. Anonim says:

  Ştiu că nu are legătură cu subiectul, dar am citit Biblia de mult, am fost foarte mare creştin, ştiu calea Domnului, dar… am avut unele trăiri care m-au făcut să mă îndepărtez de Dumnezeu.

 3. Anonim says:

  Astăzi am păcătuit iar cu masturbarea… Este foarte greu, dar o să mă stăduiesc din răsputeri să lupt cu viciul. Însă nu ştiu dacă păcatul încă este asupra mea, sau va reporni doar dacă o să exagerez în păcătuire.

  De asemenea cred că ceea ce este extras în timpul vizitelor este harul, deoarece atunci când citeam pe vremuri Biblia până de seară, până de dimineaţă, eram practic luminat, simţeam ca şi cum îmi este exaltat sufletul, ca şi cum primeam acel suflu care în nopţile de vizită demonică îmi erau luate, cred că este har, harul pe care îl primeam în momentele de credinţă îmi erau furate în acele seri de păcătuire.

  Chiar dacă masturbarea este rărită de să spunem 1-2x pe săptămână, asta tot înseamnă păcat, şi cred că vizitele nu vor întârzia să apară, de aceea am să încerc să renunţ definitiv la aceste păcate.

  Am citit şi restul articolelor şi nu am fost vizitat de un om umbră decât atunci când eram mai mic, şi într-un vis de-al meu sentimentul a fost exact aşa cum a fost scris, în afara faptului că nu avea nicio pălărie, în rest totul se potriveşte descrierii.

  Este un lucru bun că acest site există, deoarece puţinii oameni care mai cred în aceste fenomene reale au totuşi un sprijin şi un loc de unde să găsească soluţia. Multă baftă în continuare cu site-ul şi aştept un răspuns la întrebarea din primul meu comentariu.

 4. Davidel says:

  Anonim! Trebuie să cauţi o biserică de pocăiţi şi să te pocăieşti, să îţi predai viaţa ta Domnului Iisus. Pocăiţii te vor învăţa o grămadă de informaţii importante despre cum să lupţi spiritual contra demonilor, şi plus de asta, pocăindu-te, îţi vei mântui sufletul.

  Căci este un folos să scapi de atacurile demonice, dar un folos şi mai mare este să fii mântuit pe veci în raiul Domnului Dumnezeu.

  Dacă doreşti să vorbeşti cu mine te aştept pe ID-ul: staruinta_în_rugaciune

  Doamne ajută!

 5. Ciprian says:

  Reţineţi ce vă zic pentru că asta este TAINA, îngerii au poruncile lor de respectat, omul are poruncile lui de respectat, satan şi demonii au poruncile lor de respectat. Nu există entitate fără porunci de respectat.

  Că voi, ca oameni, vă răzvrătiţi şi nu vă respectaţi PORUNCILE primite de la DUMNEZEU, satana râde de voi şi se dă cu curu’ de pământ de bucurie, pentru că el îşi respectă poruncile primite de la Dumnezeu, pentru că lui acum îi este frică de JUDECATĂ. Numai omul, în prostia lui nu are frică de judecata lui Dumnezeu. Omul are muşchi şi a ajuns peste satana cu jegul lui, omul este ZERO.

  Biblia interzice omului să vorbească cu morţii!!! De ce?? Pentru că o entitate malefică te poate POSEDA, şi după ce eşti posedat, te poate UCIDE trupeşte şi sufleteşte, te omoară de două ori. Cel mai mult dracii râd de oamenii proşti care i-au acceptat pe ei. Imaginează-ţi că ăştia sunt în temniţă acum şi sunt slujiţi de o parte din oameni. Este ca şi cum ai fost condamnat de judecător pe pământ şi tu ceri clemenţă altui deţinut, care a făcut fapte rele mai grave ca ale tale, aici este nebunia unor oameni!!!!! Să ceri clemenţă lui satan, care el însuşi este condamnat la moarte, nebunie curată.

  Oameni buni, faceţi afaceri proaste cu ce vreţi voi pe pământul ăsta, pentru că sunt atâtea idei, DAR NU FACEŢI O AFACERE PROASTĂ CU SUFLETUL VOSTRU, şi dacă o faceţi, nu este vinovat nimeni altcineva decât voi, pentru că VOI AŢI ALES CALEA ŞI CE MERITAŢI, şi nu va fi vinovat ISUS sau DUMNEZEU, şi vinovat va fi CEL CE A ALES.

  Din cauza asta nu Se arată Dumnezeu oamenilor, ca să existe ALEGEREA şi să fie vinovat cel ce a ales şi nu Cel ce a poruncit sau judecat. PORUNCA –JUDECATĂ – ALEGERE… Alegerea ta este autojudecata ta particulară. Pe lumea de dincolo oamenii nu sunt în grup ci individual, existând suficient spaţiu pentru toţi.

  Vă mai zic ceva şi scurt. Eu în trecutul meu am fost cu satan, şi odată ce demonii pot vorbi şi au puteri, tot ei pot şi calcula matematic cifrele. Odată ce există aceste entităţi, atunci cu mult mai sigur că există DUMNEZEU, ele nu fac nimic altceva decât să întărească existenţa lui Dumnezeu, şi astfel L-am ales pe ISUS, am ales calea bună nu pentru lume, pentru gusturi, ci pentru MÂNTUIREA sufletului meu.

  La o sacrificare satanică strigaţi tare „ISUS”, şi în aşa fel vedeţi puterea la ce faceţi, că este falsă şi de doi lei. Demonii mai sunt numiţi draci. Dracii fug de îi ia dracu’ când le zici „ISUS”, pentru că acel cuvânt îi ARDE. În iad un suflet de om dacă zice „ISUS” nu va avea parte de ei să îl chinuiască, pentru că înşişi dracii sunt chinuiţi de acel cuvânt „ISUS”. Biblia zice: şi la început a fost cuvântul! Reţineţi la începutul a tot, a fost cuvântul. Cuvântul este porunca, creaţia este o poruncă în cuvânt. Să se facă lumină!!

  Să slujeşti unor entităţi ce sunt pe locul doi nu are sens, şi ca test v-am zis ce să faceţi, chemaţi oastea demonică şi în mijlocul ritualului strigaţi tare „ISUS”, să îi testaţi puterea, şi o să observaţi că dracii îşi pierd puterea. Ei sunt blestemaţi să nu steie în locul unde se aude cuvântul „ISUS”, la fel cum omul de parte bărbătească este blestemat să muncească pământul, dacă vrea rod. Eu unu’ am renunţat la draci, pentru că ei sunt de rang doi, şi prefer pe Isus de rang unu. De ce să nu merg la clasa întâi şi în avion? În tren am observat că toţi ar vrea la clasa întâi.

  Vă jucaţi cu judecata lui Dumnezeu. Ierarhia cerească: DUMNEZEU, care este TOT – Duhul Sfânt – Fiul sau ISUS, care stă viu la dreapta Tatălui – Arhanghelii – îngerii – oamenii. Un singur înger poate învinge tot iadul şi tot universul material, el coboară din cer şi se materializează în dimensiunea materială, şi lumina din care este făcut o ridică la miliarde de °C, încât poate topi tot. Îngerii au puterea de la Dumnezeu, şi dacă nu sunt ascultători le poate fi retrasă acea putere. Satan al vostru este un copil mic neascultător, ce nu mai are nicio putere şi nicio şansă, el este osândit la pieire. Cu greu vor scăpa şi credincioşii adevăraţi care nu Îl vor avea pe Isus în inima lor, căci ISUS îi va ierta şi va mijloci la Dumnezeu pentru ei, în timp ce satan va lătra ca un căţel pregătit pentru osândă, împreună cu toate sufletele de om ce au refuzat mântuirea.

  Voi nu luptaţi împotriva creştinilor şi împotriva Fiului lui Dumnezeu numit ISUS, care este Fiu de Dumnezeu şi nu un demon lipsit de puteri, legat în lanţuri în iad. Dumnezeu a creat tot, inclusiv timpul, El zice: Eu sunt Alfa şi Omega, şi prin asta se înţelege că tot ce există de la început, la sfârşit este Însuşi Dumnezeu. EL, Dumnezeu a creat tot, de la lumea spirituală până la lumea materială. Păcatul lui satan a fost mândria, minciuna, bârfa, lăcomia, până a ajuns un REBEL. Dumnezeu i-a luat harul (puterile cereşti) şi i-a creat iadul ca locuinţă, i-a legat acolo pe satan şi demonii răzvrătiţi, dar ei nu mai au har (acea lumină care este puterea adevărată), ei acum sunt nişte fiinţe sărace şi îşi aşteaptă OSÂNDA. Omul, omul, omul, omul, omul cel neascultător şi prost mai are o şansă să îşi salveze sufletul… dar dacă vă place în focul gheenei, este bine.

  Dumnezeu va fi luat pe fiecare în parte şi îl va judeca în legea lui MOISE, dar la unii va mijloci Isus, şi Dumnezeu Îl va judeca pe ISUS cel fără pată, El va trece în judecată de fiecare dată, căci nu are pată când a fost în trup, dar nu va mijloci pentru toţi oamenii, ci doar pentru unii. Ceilalţi vor fi alungaţi în IAD, în focul gheenei, unde este scrâşnirea dinţilor, iar satan şi ceata lui vor fi osândiţi şi distruşi.

  Dracii le-au zis oamenilor că Dumnezeu este dragoste!!! Total fals, DUMNEZEU ESTE JUDECĂTOR, şi este un DUMNEZEU gelos. Voi nu vă puteţi trage de şirete cu un judecător pământean om, dar în lipsa minţii, aveţi curaj să vă trageţi de şirete cu DUMNEZEU. Venerarea lui satan sau chemarea de demoni, deschiderea de porţi atrage mânia lui Dumnezeu asupra voastră, şi veţi fi lăsaţi pradă satanei, care este ucigaş de oameni.

  La cât de păcătoşi sunt oamenii şi râioşi, să mulţumească în fiecare dimineaţă cerului că încă mai există. Dumnezeu nu Se arată niciunui om, doar îngerii şi doar oamenilor cu credinţă mare, care au puteri de vindecare, de citire a gândurilor, au puteri în a ţine focul în palme, au puteri de a aprinde o lumânare în furtună şi aceea să nu se stingă. Acel om doar arată cu degetul înspre iad şi se cutremură iadul, pentru că are har, ajuns în iad acel om se roagă îngerilor şi vor veni după el, şi niciun drac nu se va apropia de el, căci la auzul cuvântului „ISUS” toţi dracii se ascund ca şerpii, căci îi arde.

  Oamenii au porunci de respectat, satana are porunci de respectat, date lui şi demonilor lui, şi reţineţi!!! Satan îşi respectă poruncile primite, dar omul NU, îngerii au porunci de respectat şi nu fac ce vor ei, arhanghelii au porunci de respectat. Când un arhanghel coboară în lumea spirituală cu porunca de a pedepsi iadul, el coboară în iad şi îşi intensifică lumina, încât totul este luminat la maxim, şi după aceea îşi ridică temperatura la maxim şi topeşte tot până ce nu mai există nimic…

  Să înţelegeţi mai bine puterea divină! Voi nu vă jucaţi nici cu puterea divină, nici cu demonii, nici cu gusturile lumii şi ale trupului, VOI VĂ JUCAŢI CU JUDECATA LUI DUMENZEU!!!! Şi în joc este sufletul personal, că alegi iadul de aici eşti inconştient, da, tu sacrifici pe alţii, dar ai răbdare să fii tu sacrificat veşnic, să testezi cum este.

  Grijă mare la Isus şi la suflet, căci de judecata lui Dumnezeu nimeni nu scapă – va judeca fiecare om personal în parte, şi nu va avea drept să zică că nu a ştiut atâta timp cât a avut Biblia. Pe cel ce nu Îl va avea pe Isus, îl va judeca după LEGEA LUI MOISE, şi după lege va fi vinovat, mântuire înseamnă iertare – Isus iartă pe acel suflet şi este judecat de Dumnezeu ISUS. La JUDECATA lui DUMNEZEU nu se primeşte pedeapsa şi OSÂNDA. În OSÂNDĂ speranţa nu mai există, şi loc de întoarcere şi iertare, şi prin asta înţelegeţi că Dumnezeu este dur, mult mai dur decât orice entitate. Judecătorul de pe pământ îţi dă un 3 ani şi mai ai speranţa că scapi şi te reabilitezi, dar când Dumnezeu decide să stai în focul gheenei sau în răi, acolo vei sta.

  V-am explicat toate astea ca să înţelegeţi că în joc este SUFLETUL VOSTRU. Dracii vor sufletul vostru şi nu pe voi, cu voi ce să facă ei?? Demonii vor să încălcaţi legea lui MOISE non-stop şi să vă arătaţi jegul în faţa lui Dumnezeu, şi tot ei, demonii vor să arate că omul este mai spurcat ca ei, pentru că ei, demonii îşi ţin poruncile primite, dar OMUL NU.

  Satan a primit daruri mari de la Dumnezeu şi nu i-au plăcut, astfel le-a pierdut. La fel, omul a primit daruri mari şi s-a lăsat înşelat şi le-a pierdut, dar a mai primit o şansă, ISUS Mântuitorul, iertătorul şi El nu este un înger, un preot, un om, un demon, ci este FIUL LUI DUMNEZEU, care a coborât în trup pe pământ şi nu a făcut niciun păcat, ca la judecată lui Dumnezeu să poată mijloci pentru cei ce EL îi IUBEŞTE. Isus este dragoste şi iubire, iar DUMNEZEU este JUDECĂTORUL.

  • Admin says:

   1) „… satana râde de voi şi se da cu curu’ de pământ de bucurie, pentru că el îşi respectă poruncile primite de la Dumnezeu, pentru că lui acum îi este frică de JUDECATĂ.”

   Răspuns: Biblia nu spune că Satan respectă poruncile date lui de Dumnezeu, ci că este limitat în acţiunile sale de Dumnezeu. Biblia nu spune nici că lui Satan îi este frică de judecată. Dimpotrivă, ea spune că Satan Îl sfidează pe Dumnezeu.

   2) „Cel mai mult dracii râd de oamenii proşti care i-au acceptat pe ei. Imaginează-ţi că ăştia sunt în temniţă acum şi sunt slujiţi de o parte din oameni.” „…un demon lipsit de puteri, legat în lanţuri în iad.”

   Răspuns: Biblia nu spune nicăieri că dracii sunt în temniţă. Ea spune că unii îngeri sunt închişi: „El a păstrat pentru judecata zilei celei mari, puşi în lanţuri veşnice, în întuneric, pe îngerii care nu şi-au păstrat vrednicia, ci şi-au părăsit locuinţa.” (Iuda 1:6)

   3) „Oameni buni, faceţi afaceri proaste cu ce vreţi voi pe pământul ăsta, pentru că sunt atâtea idei…”

   Răspuns: Un creştin nu trebuie să dea oamenilor sfatul să facă alegeri proaste pe pământ. Dimpotrivă, Isus ne spune: „Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii…” (Matei 10:16)

   4) „La o sacrificare satanică strigaţi tare „ISUS”, şi în aşa fel vedeţi puterea la ce faceţi, că este falsă şi de doi lei.” „… ca test v-am zis ce să faceţi, chemaţi oastea demonică şi în mijlocul ritualului strigaţi tare „ISUS”, să îi testaţi puterea, şi o să observaţi că dracii îşi pierd puterea.”

   Răspuns: Un om al lui Dumnezeu nu va lua parte la sacrificii şi ritualuri satanice şi nu va face asemenea experimente. „Isus” nu este un cuvânt magic, iar rostirea lui nu are puteri magice.

   5) „În iad un suflet de om dacă zice „ISUS” nu va avea parte de ei să îl chinuiască…”

   Răspuns: Domnul Isus şi Biblia spun că în iad sufletele oamenilor vor fi chinuite veşnic. Faptul că vor zice sau nu „Isus”, nu va influenţa starea lor.

   6) „Reţineţi, la începutul a tot, a fost cuvântul. Cuvântul este porunca, creaţia este o poruncă în cuvânt.”

   Răspuns: Cuvântul aici este Isus, nu o poruncă. „La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.” (Ioan 1:1)

   7) „… omul de parte bărbătească este blestemat să muncească pământul, dacă vrea rod.”

   Răspuns: Nu numai omul de parte bărbătească este blestemat să muncească pământul. Şi femeia este sub acelaşi blestem, căci şi ea îşi câştigă pâinea cu sudoarea frunţii.

   8) „Ierarhia cerească: DUMNEZEU, care este TOT – Duhul Sfânt – Fiul sau ISUS, care stă viu la dreapta Tatălui – Arhanghelii – îngerii – oamenii.”

   Răspuns: Persoanele Dumnezeirii sunt: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, nu Tatăl. Duhul Sfânt şi Fiul. Fiinţele cereşti pe care le enumeri sunt incomplete: Biblia menţionează şi serafimi, heruvimi, roţile cu ochi (Ezechiel 1), femei cu aripi de cocostârc (Zaharia 5:9), lăcuste cu feţe de oameni, păr de femeie, dinţi ca de lei (Apocalipsa 9), cai de foc (2 Regi 2). Mai mult, Biblia ne spune povestea omului, nu a fiinţelor cereşti, deci cât suntem pe pământ nu putem cunoaşte ce fiinţe cereşti există, nici ierarhia lor.

   9) „Un singur înger poate învinge tot iadul şi tot universul material, el coboară din cer şi se materializează în dimensiunea materială, şi lumina din care este făcut o ridică la miliarde de °C, încât poate topi tot.”

   Răspuns: Afirmaţie fără suport biblic.

   10) „Satan al vostru este un copil mic neascultător, ce nu mai are nicio putere şi nicio şansă, el este osândit la pieire.”

   Răspuns: Conform Bibliei, Satan este stăpânitorul lumii acesteia, o fiinţă cu mare putere, care îi orbeşte pe cei aflaţi pe calea pierzării. Isus a spus: „Nu voi mai vorbi mult cu voi; căci vine stăpânitorul lumii acesteia.” (Ioan 14:30)

   11) „Cu greu vor scăpa şi credincioşii adevăraţi care nu Îl vor avea pe Isus în inima lor…”

   Răspuns: Cei care nu Îl au pe Isus în inima lor, NU sunt credincioşi adevăraţi.

   12) „Dumnezeu a creat tot, inclusiv timpul, El zice: Eu sunt Alfa şi Omega, şi prin asta se înţelege că TOT CE EXISTĂ DE LA ÎNCEPUT, LA SFÂRŞIT ESTE ÎNSUŞI DUMNEZEU.”

   Răspuns: Afirmaţie necreştină, panteistă. Conform ei, o baltă de noroi este Dumnezeu.

   13) „Dumnezeu i-a luat harul (puterile cereşti) şi i-a creat iadul ca locuinţă, i-a legat acolo pe satan şi demonii răzvrătiţi…”

   Răspuns: Satan nu este legat în iad, ci este liber să cutreiere pământul şi are acces şi în locurile cereşti. (Iov 1)

   14) „…omul cel neascultător şi prost mai are o şansă să îşi salveze sufletul… dar dacă vă place în focul gheenei, este bine.”

   Răspuns: NU este bine să-ţi placă în focul gheenei.

   15) „Dumnezeu va fi luat pe fiecare în parte şi îl va judeca în legea lui MOISE…” „Pe cel ce nu Îl va avea pe Isus, îl va judeca după LEGEA LUI MOISE, şi după lege va fi vinovat…”

   Răspuns: Dumnezeu îi va judeca pe oamenii care nu au auzit niciodată de El, de Isus şi de mântuire, NU după legea lui Moise, ci după legea pe care a pus-o El în inimile lor. „A pus în inima lor chiar şi gândul veşniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârşit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu.” (Eclesiastul 3:11)

   16) „… satan şi ceata lui vor fi osândiţi şi distruşi.”

   Răspuns: Satan şi ceata lui nu vor fi distruşi, ci chinuiţi veşnic în iad.

   17) „Dracii le-au zis oamenilor că Dumnezeu este dragoste!!! Total fals, DUMNEZEU ESTE JUDECĂTOR, şi este un DUMNEZEU gelos.”

   Răspuns: Nu dracii le-au zis oamenilor că Dumnezeu este dragoste, ci Isus, iar Dumnezeu ESTE dragoste. „Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.” (1 Ioan 4:8)

   18) „Dumnezeu nu Se arată niciunui om, doar îngerii şi doar oamenilor cu credinţă mare, care au puteri de vindecare, de citire a gândurilor, au puteri în a ţine focul în palme, au puteri de a aprinde o lumânare în furtună şi aceea să nu se stingă. Acel om doar arată cu degetul înspre iad şi se cutremură iadul, pentru că are har, ajuns în iad acel om se roagă îngerilor şi vor veni după el, şi niciun drac nu se va apropia de el…”

   Răspuns: Citirea gândurilor, puterea în a ţine focul în palme, de a aprinde o lumânare în furtună care să nu se stingă, sunt puteri oculte, demonice, şi nu dovezi că un om are credinţă mare în Dumnezeu. Dacă un asemenea ocultist arată cu degetul spre iad, iadul nu se cutremură, căci el îi aparţine. Oamenii credincioşi nu ajung în iad, şi nu se roagă din iad îngerilor. Biblia interzice rugăciunea la îngeri.

   19) „… căci la auzul cuvântului „ISUS” toţi dracii se ascund ca şerpii, căci îi arde.”

   Răspuns: Vrăjitoarele din România au cruci mari la gât şi folosesc cuvântul „Isus”, iar dracii nu se ascund, ci le ajută în ritualurile lor.

   20) „… satana are porunci de respectat, date lui şi demonilor lui…”

   Răspuns: Biblia nu foloseşte nicăieri construcţia „Satan şi demonii lui”, ci doar „Satan şi îngerii lui”. Ea nu menţionează nici porunci date lui Satan şi demonilor.

   21) „Când un arhanghel coboară în lumea spirituală cu porunca de a pedepsi iadul, el coboară în iad şi îşi intensifică lumina, încât totul este luminat la maxim, şi după aceea îşi ridică temperatura la maxim şi topeşte tot până ce nu mai există nimic…”

   Răspuns: Afirmaţie fără suport biblic.

   22) „Dracii vor sufletul vostru şi nu pe voi, cu voi ce să facă ei??”

   Răspuns: Sufletul omului este omul. „Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.” (Geneza 2:7)

   23) „…demonii vor să arate că omul este mai spurcat ca ei, pentru că ei, demonii îşi ţin poruncile primite, dar OMUL NU.”

   Răspuns: Afirmaţie fără suport biblic. Biblia nu ne spune ce vor să arate demonii.

   24) „Isus este dragoste şi iubire, iar DUMNEZEU este JUDECĂTORUL.”

   Răspuns: Afirmaţia este nebiblică. Atât Tatăl, cât şi Fiul, sunt şi dragoste, şi judecători. „Dumnezeu este dragoste.” (1 Ioan 4:8) Că Isus este Judecător se arată în Apocalipsa 1:9-20.

   25) „Satana… se dă cu curu’ de pământ…” „Omul… a ajuns peste satana cu jegul lui…” „Dracii fug de îi ia dracu’…” „Satan al vostru este un copil mic neascultător…” „La cât de păcătoşi sunt oamenii şi râioşi…” „Demonii vor… să vă arătaţi jegul în faţa lui Dumnezeu, şi tot ei, demonii vor să arate că omul este mai spurcat ca ei…”

   Răspuns: Foloseşti un limbaj murdar şi ofensator, care ar trebui să lipsească din vorbirea lui creştin. De asemenea, îl batjocoreşti pe Satan şi îngerii lui.

   Biblia spune: „Niciun cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud.” (Efeseni 4:29)

   Ţie ţi se potrivesc cuvintele: „Totuşi oamenii aceştia, târâţi de visările lor, îşi pângăresc la fel trupul, nesocotesc stăpânirea şi batjocoresc dregătoriile. Arhanghelul Mihail, când se împotrivea diavolului şi se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să rostească împotriva lui o judecată de ocară, ci doar a zis: Domnul să te mustre! Aceştia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte.” (Iuda 1:8-10)

 6. Ciprian says:

  La judecată, când te tragi tu de şirete cu Dumnezeu şi torai necazul tău, nu uita că un al treilea nu există între voi şi eşti doar TU cu EL, şi ce Îi zici… că sacrificai pisici pentru draci!!! O să te scarpini în urechi şi ai să-ţi plângi în pumni de ciudă, gândindu-te că dracii te-au fraierit.

  Dracii au n metode de prosteală – pe unii îi face intelectuali să se creadă, pe alţii mari vedete, pentru că în sinea lor dracii ne consideră pe toţi, noi oamenii, o adunătură de PROŞTI. Dacă nu eram proşti, nu muşcam din înşelătoriile lor.

  Tu poţi umili pe altu’, dar nu uita că vei fi umilit de DUMNEZEU. Dumnezeu este mai rău că satana de miliarde de ori, satana este un dulce pe lângă Dumnezeu. Exemplu: îţi pune în sac mii de porunci şi cazne şi te trimite în iad, şi toţi dracii se vor uita la tine râzând ca la pisicile sacrificate, să simţi umilinţă şi să vezi cu ochii tăi cum ai ajuns sub draci ca entitate, şi ai avut o şansă să nu fii, dar ai fost PROST… acea umilinţă să te apese la infinit. Eşti mândru ca satan, până i-a dat un şut în cur Dumnezeu şi acum e mai rău ca un pisic, se uită îngerii la el ca la nimic, gunoiul universului, şi tu acelui gunoi îi slujeşti.

  Voi ştiţi că sacrificiile alea sunt păcatele voastre şi nu ale lui Satan, voi ştiţi că voi sunteţi vinovaţi când chemaţi demonii, voi ştiţi că demonii nu au voie să vină nechemaţi!!, voi ştiţi că un singur demon ar putea ucide tot pământul şi ar putea mătura toate stelele dacă ar avea dezlegare, voi ştiţi că un singur înger în fracţiune de secundă poate schimba tot universul…? Entităţile astea îşi stăpânesc puterile la porunca lui Dumnezeu, şi voi, idioţilor nu sunteţi în stare să ţineţi 10, să nu le faceţi, şi nu să le stăpâniţi. OMUL, vai şi amar de capul lui! Cea mai mare nenorocire este să ajungi de râsul iadului!

  • Admin says:

   1) „Dumnezeu este mai rău că satana de miliarde de ori, satana este un dulce pe lângă Dumnezeu.”

   Răspuns: Afirmaţia ta este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu.

   2) „… un singur demon ar putea ucide tot pământul şi ar putea mătura toate stelele dacă ar avea dezlegare, voi ştiţi că un singur înger în fracţiune de secundă poate schimba tot universul…?”

   Răspuns: Afirmaţie fără suport biblic.

   3) „Entităţile astea îşi stăpânesc puterile la porunca lui Dumnezeu, şi voi, idioţilor nu sunteţi în stare să ţineţi 10, să nu le faceţi, şi nu să le stăpâniţi.”

   Răspuns: Niciun om nu a putut şi nu poate ţine cele zece porunci.

   4) „La judecată, când te tragi tu de şirete cu Dumnezeu…” „O să te scarpini în urechi şi ai să-ţi plângi în pumni de ciudă, gândindu-te că dracii te-au fraierit.” „Dracii au n metode de prosteală.” „…dracii ne consideră pe toţi, noi oamenii, o adunătură de PROŞTI.” „Eşti mândru ca satan, până i-a dat un şut în cur Dumnezeu şi acum e mai rău ca un pisic, se uită îngerii la el ca la nimic, gunoiul universului, şi tu acelui gunoi îi slujeşti.” „…voi, idioţilor…”

   Răspuns: Foloseşti un limbaj murdar şi ofensator, care ar trebui să lipsească din vorbirea lui creştin. De asemenea, îl batjocoreşti pe Satan şi îngerii lui.

   Biblia spune: „Niciun cuvânt stricat să nu vă iasă din gură; ci unul bun, pentru zidire, după cum e nevoie, ca să dea har celor ce-l aud.” (Efeseni 4:29)

   Ţie ţi se potrivesc cuvintele: „Totuşi oamenii aceştia, târâţi de visările lor, îşi pângăresc la fel trupul, nesocotesc stăpânirea şi batjocoresc dregătoriile. Arhanghelul Mihail, când se împotrivea diavolului şi se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să rostească împotriva lui o judecată de ocară, ci doar a zis: Domnul să te mustre! Aceştia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte.” (Iuda 1:8-10)

  • Ciprian, cred că eşti singurul care ai înţeles de fapt cum stă treaba cu DUMNEZEU, DRACU ŞI NOI OAMENII. Explicaţiile tale mi se par foarte uşor de priceput şi pe înţelesul tuturor, sunt de acord cu tine şi într-adevăr, cam ăsta e adevărul. Toţi citim la fel, dar înţelegem diferit, puţin înţeleg în auto-sincron. Totuşi, eşti o persoană mai specială, pentru că am rămas uimit de afirmaţiile tale, cu privire la care domnul admin specifică că aceste ilustrări nu deţin suport biblic. Da, este adevărat, nu am citit niciodată aceste lucruri în Biblie sau în alte cărţi, dar toate acele afirmaţii îmi dau impresia că ştii mai multe lucruri decât prevede Biblia şi că le scrii aici, rupte dintr-o experienţă trăită de către tine. Nu ştiu dacă mă înşel în privinţa asta sau nu, dar sincer, mi se pare tot ce ai scris aici foarte real în intampinator în viaţa de zi cu zi. Eu unul îţi mulţumesc că ai scris aici şi sunt de acord cu concepţia ta.

   • Admin says:

    Dar tu ştii ce „prevede Biblia”?

    • A.M. says:

     Ce prevede Biblia?

     • Admin says:

      La care din sensurile lui „a prevedea” te referi? Biblia nu „prevede” despre tot ce există, de exemplu, nu „prevede” nimic despre conceperea copiilor cu mai mult de doi părinţi, prin modificare genetică. Dar aceasta există şi se aplică în prezent. S-au născut copii care au ca părinţi o femeie care a donat ovulul, un bărbat care a donat sperma şi o femeie care a fost mamă purtătoare. De asemenea, se nasc copii care au genele de la doi bărbaţi homosexuali, de la două mame lesbiene şi care sunt născuţi de o a treia femeie, care este mamă purtătoare, deci au cinci părinţi.

      PREVEDEÁ, prevắd, vb. II. 1. Tranz. A deduce (din fapte care precedă) evoluția evenimentelor viitoare; a avea intuiția celor ce urmează să se întâmple; a întrezări; a presimți. 2. Tranz. (Despre legi, regulamente, îndrumări etc.) A specifica, a prescrie; a indica, a menționa. 3. Tranz. A echipa, a înzestra pe cineva sau ceva cu cele necesare. 4. Refl. (Înv. și reg.) A se vedea prin ceva; a se întrezări. ♦ A se oglindi, a se reflecta. – Pre1- + vedea (după fr. prévoir).

 7. Andreea says:

  Bună ziua! Am visat că fugeam de ceva, într-un oraş minunat cu flori, dar în acelaşi timp cu clădiri întunecoase şi, într-un final, îl văd pe el, era un el superb, care mă cucerise… S-a pus deasupra mea şi a început să mă sărute, nu m-am opus şi nici nu am simţit frică, îl doream la rândul meu cu o pasiune ciudată. După ce actul sexual s-a terminat, el mi-a spus: „Acum porţi sămânţa Diavolului în pântec!”… Şi m-am trezit extrem de tulburată, căci eu şi iubitul meu ne dorim enorm un copil, iar luna această am rămas însărcinată… Ce poate să însemne?

  • Admin says:

   Andreea, sunt sigur că ai avut un vis demonic, dar nu am cum să știu dacă a fost implicat un demon sexual incubus, sau a fost doar un vis. Înțeleg că trăiești cu iubitul tău și ai rămas însărcinată cu el fără să fiți cununați. Ceea ce faceți voi se numește curvie, iar copilul pe care l-ați comceput este copil din curvie. Este unul dintre posibilele motive pentru care ai avut acel vis. Dar copilul pe care îl porți în pântece nu este sămânța fizică a Diavolului, ci a iubitului tău. Te sfătuiesc să ceri iertare de la Dumnezeu pentru păcatul tău sexual și să te cununi cât mai repede. Citește și postările înrudite, ca să afli cum să te ferești de atacurile demonice sexuale.

 8. ionut says:

  Știu pe cineva care vă poate scăpa de atacurile demonice. Las mailu meu: [cenzurat].

  • Ioana says:

   Bună, Ionuț. Mă confrunt și eu de mică cu atacuri demonice, mai exact, paralizie in somn. Lasă-mi te rog e-mail-ul tău. în cazul în care binevoiești să mă ajuți. Mulțumesc!

   • Admin says:

    Ioana, femeia pe care o recomandă Ionuț este o vrăjitoare, de aceea nu îți vom face legătura cu el. Îți recomand în schimb pe cei ale căror adrese de contact pe găsești la sfârșitul acestui articol.

   • alex says:

    Ioana, roagă-te Domnului, El te poate elibera, eu am fost eliberat. Și astăzi am pace și bucurie.

 9. Elena says:

  Când eram mică, în jur de 14-15 ani, fără să ştiu, am deschis o poartă Diavolului care – cred eu – nici astăzi, având 28 de ani, nu s-a mai închis. Am mărturisit păcatele, am făcut botezul, dar nişte demoni continuă să mă urmărească şi astăzi. Mi se arată numai mie, deşi am fost crescută într-o familie creştină penticostală, iar soţul meu, catolic, nu vede niciodată nimic. Am trăit pentru 9 ani în afară, într-o casă. O casă bântuită, mă chinuiau groaznic, paralizie în somn, simţeam că mă sufocă, şi când deschideam ochii era deasupra mea. De multe ori, în momentele de groază vedeam un tunel negru şi, ajunsă la capăt, ieşeam din corpul meu – mă vedeam în pat cum dorm, vedeam copiii în cameră. Şi nu aveam putere să mai fac nimic. Simţeam că mă duc în lumea de dincolo… Spuneam în gând: „Sângele Domnului să te muster!”, sau făceam semnul crucii cu limba – aşa mai scăpam, dar cu greu… De ce doar mie mi se arătau? Într-o noapte, pe la ora 3 ne-am trezit amândoi, simţeam o tensiune în cameră, stăteam cu ochii deschişi. Şi la capătul patului, din perete, iese un cap, ciudată arătare, şi îmi spune aşa: „Prezenţa ta nu este consentita în această cameră.” Apoi a fugit ca un abur, ieşind pe geam, şi am auzit un zgomot ciudat, ca de foșnitul unor pungi.

 10. Elena says:

  Eu am răspuns: „Bine”. Fără frică. M-am culcat. Dimineaţa, când m-am trezit, eram adormită încă, când m-am uitat spre perete am sărit ca arsă din pat, abia apoi realizând ce s-a întâmplat. Ca de obicei, am început să plâng şi m-a cuprins o stare de tristeţe, teamă… M-am rugat iar, dar ajunsesem să-mi fie frică să mai mă rog: după o rugăciune, simţeam cum duhurile erau mult mai agresive în noaptea respectivă. Am trăit multe experienţe, foarte multe. Într-o altă dimineaţă dormeam, am auzit uşa de la intrare și paşi pe scări. Știam că este soţul meu, l-am auzit intrând la mine în cameră, încă dormeam, am auzit cureaua de la pantaloni, apoi linişte… şi îl simt lângă mine. L-am simţit cum mă atinge, era în spatele meu, şi atunci i-am spus să se oprească, că este fata acolo. Copilul dormea lângă mine, el continua în tăcere, eu nu mă puteam trezi – eram din nou în transă – m-am trezit apoi ratutita…

 11. Elena says:

  Știind ce s-a întâmplat, m-am sculat. Fata dormea. În casă nu era nici urmă de el. Era ciudat că venise acasă la o oră aşa devreme, el lucrând zi de zi de la 6 dimineaţa până aproape seara. L-am sunat, fiind convinsă că a fost acolo, l-am întrebat unde e, şi el răspunse pe un ton surprinzător: „La lucru, unde aş putea fi!!?” Într-adevăr, era ciudat la 8 dimineaţa să-l sun şi să-l întreb unde e, el lucrând zi de zi. I-am spus că l-am auzit că a fost acasă, în schimb… nu a fost el. Dar eram sigură că a fost el.

 12. Elena says:

  Cine o fi fost, numai Dumnezeu ştie… După toate întâmplările acolo, în toţi aceşti ani, mi-am stârnit interesul în căutările a tot felul de activităţi paranormale şi altele. Acum a devenit o obsesie pentru mine. Trebuie să înţeleg…

  • Admin says:

   Din moment ce nu a fost soțul tău, iar tu ești sigură că ce s-a întâmplat a fost real, ființa respectivă a fost un demon sexual sau un ocultist în călătorie astrală. Este imperios necesară o rugăciune specifică, prin care să-I ceri lui Dumnezeu să oprească accesul unor asemenea ființe în casa respectivă. Dacă ești cunoscătoare a limbii engleze, urmărește videoul „Sex with demons” (Sexul cu demonii) de Peter Horrobin, autorul cărții „Vindecare prin eliberare”, tradusă și în limba română. Videoul se găsește la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=eYTGDTEZ0aI.

 13. Elena says:

  … ce anume m-a chinuit în tot acest timp şi de ce numai pe mine? Este oare adevărat că un pact făcut cu o vrăjitoare niciodată nu va mai fi desfăcut? Oare rugaciunile şi posturile fraţilor, căinţa mea nu au avut puterea de a rupe acest blestem?

 14. Elena says:

  Dacă cineva a trecut printr-o situaţie asemănătoare, să-mi dea şi mie un sfat… Frica mea cea mare este să nu cadă acest blestem acolo unde mă doare cel mai tare: pe copiii mei. Spun asta pentru că i s-a întâmplat fetiei să vadă o creatură ciudată. Copilul l-a descris: ochii albi cu roşu ca de sânge, înalt, şi stătea lipit cu scoci pe tavan (spune ea). De atunci îi este frică să meargă singură noaptea la toaletă sau pe un hol semi-întunecat. Mă întreabă mereu ce a fost ăla. Dumnezeu să fie cu noi!

 15. Elena says:

  Puterea de a desface acest blestem?

  • Admin says:

   Elena, blestemele pot fi rupte, dar te sfătuiesc să apelezi la cineva care știe despre ce este vorba și cum să facă asta.

   Lasă căutările paranormale, prin ele doar îi dai Celui Rău mai multă putere asupra ta.

   Citește în schimb articolele pe teme înrudite de pe site și alege la cine să apelezi, dintre cei ale căror date de contact le găsești la sfârșitul articolului de față.

   Cheamă neapărat niște credincioși tari în credință, ca să se roage pentru curățarea casei bântuite în care locuiești. (Găsești un model de rugăciune pentru curățarea unui loc la http://www.satanism.ro/2011/09/12/curatirea-unui-loc-casa-camera-de-hotel-etc/.)

   Ține-ne la curent. Suntem alături de tine!

 16. Elena says:

  Mulțumesc pentru încurajări!

  Misterul acelei case pare a fi – din spusele unor preoţi catolici şi a unei clarvăzătoare – că acolo a fost un bărbat ucis şi cadavrul lui se află acolo îngropat. Nu locuiesc în România, şi aici în apropiere nu am o biserică penticostală unde pot merge pentru a mă sfătui cu un pastor, de aceea, în disperarea de atunci, am apelat la biserica catolică. După vizita lor m-au sfătuit să părăsesc casa cât mai curînd posibil. M-am întors în ţară şi după cîteva luni am plecat din nou în afară, de data aceasta nu m-am mai întors acolo. Stăteam cu chirie.

  După plecarea noastră, s-a mutat o altă familie. Mi-au spus, fără să ştie nimic din cele întâmplate mie, ce păţesc ei. Aud voci, umbre, simt că sunt atinşi în somn, paralizie, şi în permanentă se simt observaţi. Exact ce păţeam eu… Ea fiind gravidă, după ce a născut, la circa două săptămâni, într-o noapte s-a trezit sufocată între perne, şi pe picior era zgâriată (cu foarfeca spune ea, forfecuţa fiind pe noptieră). A doua zi a luat micuţul şi a plecat de acolo, dar el (nefiind căsătoriţi) nu a fost de acord să părăsească oraşul. S-au despărţit.

  Totuşi, în ciuda celor întâmplate, eu continui şi astăzi să merg acolo, lângă casă, să o văd. Îmi lipseşte enorm acea casă, vrând – dacă aş putea – locui din nou acolo, dar sunt contientă ce s-ar putea întâmpla. Când băieţelul meu avea 3 luni, l-am găsit în mijlocul camerei jos, şi îl lăsasem în pătuţ. După acest episod am hotărât să plecăm.

  • Admin says:

   Orice clarvăzătoare veritabilă este ocultistă și lucrează cu puterea Celui Rău, deci ține-te departe de asemenea persoane și nu lua în seamă ce spun ele. Atracția ta pentru acea casă bântuită nu este sănătoasă și nu vine de la Dumnezeu. Roagă-te ca El să rupă fascinația pe care o simți față de ea și să fii eliberată.

 17. Elena says:

  Cineva mi-a zis că obsesia mea pentru acea casă se datorează faptului că acei demoni sunt legaţi de mine, şi eu de ei. O fi aşa, sau poate explica şi faptul că am locuit acolo mai bine de 9 ani? Când păşesc pragul casei mă simt urmărită, dar în acelaşi timp am o stare ciudată, o bucurie imensă, apoi tristeţe profundă…

  Aici unde stau nu am avut nimic, doar de două ori, în două luni, am simţit din nou paralizia în somn, dar nu am văzut sau auzit nimic altceva.

  E prima dată când mă deschid să vorbesc despre aceste întâmplări, chiar dacă nu sunt detaliate, pentru că din puţinul meu spus câtorva persoane, reacţia lor era să se uite unii la alţii şi să murmure: „Doamne fereşte, n-am auzit aşa ceva.” În afară de familia mea, care m-a înţeles şi m-au susţinut în rugăciuni, în rest nimeni altcineva nu știe.

  Am o poză făcută la întâmplare în faţa casei, unde sunt eu cu fetiţa, la geamul de la scări se vede faţa unui bărbat cu degetul arătător spre mine. Îmi dă fiori reci aceea poză.

  Mă mai gândesc să nu fiu posedată de acele duhuri sau demoni, ce or fi. Nu-mi explic obsesia de a locui din nou acolo şi faptul că şi aici am avut aceeaşi problemă, să vreau să deschid ochii, să nu pot, să fiu paralizată…

  • Radu says:

   1. Prin ce anume „ai deschis o poartă diavolului”? E important de ştiut. Descrie.
   2. De ce ai un soţ catolic? Ştiu că e un subiect delicat, dar aici e o problemă. Întrebare: crezi că amândoi sunteţi născuţi din nou?
   3. Mă întreb cum sunt convingerile tale creştine, cât de puternice sunt ele – pentru că scrii la un moment dat că „făceam semnul crucii cu limba – aşa mai scăpam, dar cu greu… Tu chiar crezi că un duh necurat pleacă aşa, pur şi simplu, în urma unui gest/semn fără putere? Cred că ai de lucrat la relaţia ta cu Domnul Isus şi la convingerile tale doctrinare.
   4. Ce descrii tu pare foarte realist, şi chiar ESTE. Când ai descris paralizia în somn, mi-a venit o întrebare: există domenii în viaţa ta de NEIERTARE?
   5. Descrie casa în care stai: cine au fost proprietari înainte, cum ai ajuns să stai acolo, ce înseamnă „în afară”…
   6. Mă interesează dacă au existat în cazul tău:
   a. păcate generaţionale (în care să se fi implicat strămoşii tăi până la a treia şi a patra generaţie)
   b. păcate de ordin sexual (eventual perversiuni) înainte sau după căsătorie
   c. păcate oculte (vrăjitorie, magie, ghicit, chemarea morţilor, horoscop etc.)
   7. Descrie-mi relaţia ta zilnică cu Domnul Isus.

 18. Elena says:

  Referitor la întrebarea dv., „ratutita” e un mod de a spune: amețită, somnoroasă.

 19. Elena says:

  Așa imi spune și tatăl meu! Voi face ce-mi stă în putință să uit și să nu mă mai întorc!

 20. Elena says:

  Răspunsul pentru domnul Radu: Referitor la întrebarea: de ce am un soţ catolic… aici ar fi multe de spus, dar cred pentru că aşa a vrut Dumnezeu. Am avut o lucrare printr-o soră creştină, după un necaz în familie, sora aceea spunându-mi că nu la voia întâmplării ne-a fost dat să ne cunoaştem. Avem doi copii împreună. Referitor la întrebarea dv. dacă amândoi suntem născuţi din nou, eu am botezul făcut, iar el nu. În cazul acesta, dacă eu voi fi o credincioasă după voia lui Dumnezeu, copiii mei şi el vor putea primi mântuirea? Chiar dacă i-am vorbit despre Dumnezeu, el asculta, dar este complicată situaţia noastră, el nu este român. Ne-am cunoscut într-o ţară străină. M-aţi întrebat dacă au existat păcate nemărturisite. Au existat sigur, cine nu are păcate? Sar acele păcate au fost mărturisite. Nu am înţeles întrebarea: Există domenii în viaţă ta de NEIERTARE? Cum am mai spus, cu ani în urmă am fost la o vrăjitoare şi probabil de acolo au plecat toate.

  • Radu says:

   1. Te-am întrebat dacă şi tu şi soţul tău sunteţi născuţi din nou, pentru că Biblia ne porunceşte să nu ne înjugăm la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Poţi îndemna pe acea sora creştină care a avut acea „lucrare” să citească pasajul ăsta din Biblie! Bănuiam că soţul tău, fiind catolic, cel mai probabil nu era un creştin născut din nou (real). Acum îmi confirmi, spunând şi că nu este botezat. Crezi că soţul tău este născut din nou? Dacă nu, e necesar să se întoarcă la Dumnezeu cu pocăinţă, să devină un creştin. Şi pentru asta tu trebuie să faci câţiva paşi:
   – Să trăieşti creştinismul în aşa fel încât el să fie cercetat şi întors la Domnul – vezi 1 Pettru 3:1-7.
   – Să îi spui explicit Evanghelia.
   – Să te rogi şi să posteşti pentru el până se va întoarce la Dumnezeu!

   2. Faptul că ai fost la o vrăjitoare (când tu ai un Dumnezeu perfect pe care să Îl consulţi!!!) e un mare păcat. Ai avut un moment specific în care să te pocăieşti de acest păcat? Până când problema asta nu e rezolvată, diavolul va continua să aibă acces la tine prin uşa pe care ai deschis-o atunci.

   3. Văd că nu vrei să faci diferenţa între PĂCATE şi PĂCATE NEMĂRTURISITE.

   În ce priveşte neiertarea, mă refer la faptul că poate sunt persoane în viaţa ta pe care nu le poţi ierta. Sunt?

   În general, te sfătuiesc să treci la un nou nivel de seriozitate şi maturitate în relaţia ta cu Domnul. Fii binecuvântată!

 21. Elena says:

  Este adevărat: un duh nu zboară la semnul crucii, dar în acele momente, în disperare făceam tot ce îmi stătea în putinţă, încercând în felul acesta, simţeam liberare. Relaţia mea cu Dumnezeu nu este tocmai una de luat exemplu, dar încerc să merg cât mai drept. Nu fac nimic contra lui Dumnezeu, dar nici mare lucru nu fac PENTRU DUMNEZEU. Mă rog în camera mea, citesc Biblia (atunci când îmi aduc aminte) ce-i drept. Nu îmi fac timp zi de zi. Asta sunt eu, dar nu cred că au vreo legătură toate acestea cu ceea ce m-aţi întrebat dv.! Oricine are păcate. Dar am înţeles că un credincios sau cel puţin o persoană care L-a cunoscut pe Dumnezeu are de tras în lupta cu satana, în comparaţie cu unul care nu ştie sau nu vrea să ştie de Dumnezeu!

 22. Elena says:

  Săptămâna aceasta voi merge din nou în aceea casă! Am fost nevoită să oblig bărbatul care stătea acolo să-şi găsească altă locuinţă. Contractul de casă este pe numele meu, de aceea încă pot decide eu ce voi face cu aceea casă. Încă nu am decis dacă mă voi muta din nou acolo, mi-e teamă pentru copii, dar eu îmi doresc din tot sufletul. M-am gândit la un lucru, poate vi se pare ciudat ce vă spun acum: vreau ca după ce curăț casa bine, să torn prin toată casa pudra de talc, aşa mă voi convinge dacă mai este ceva acolo!? Nu consider un păcat acest lucru. Este păcat să fii curios? Apoi vreau să dorm o singură noapte acolo. Şi apoi voi vedea ce voi face mai departe, desși nimeni nu este de acord ca noi să ne mutăm din nou acolo, decât eu şi fata mea! Credeţi că dacă nu le mai dau importantă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, vor înceta? Dacă nu, voi ce soluţie aveţi, cum aţi proceda în locul meu? ))

 23. Elena says:

  Este adevărat, aşa spune Biblia, dar noi nu putem şti ce planuri are Dumnezeu pentru acest om, poate tocmai acest „jug nepotrivit” a fost dat să fie pentru ca el să-L cunoască şi să-L primească pe Dumnezeu în inima lui. La rugăciuni a fost mereu prezent, la biserică, când am fost în ţară la fel, i-am vorbit despre Dumnezeu şi eu şi familia mea. Crede în Dumnezeu, dar încă este departe… fiind născut, crescut şi învăţat în obiceiurile lor, credinţa şi cunoştinţa lor, pe deasupra nu este nici cunoscător al limbii române, este dificil să ajungă la pocăinţă de la o zi la alta. Dar dacă Dumnezeu va vrea, totul este posibil!

  Vă mulţumesc pentru timpul dv. preţios în a-mi răspunde, dar problema mea nu cred că este datorată faptului că el este sau nu un copil al lui Dumnezeu! Problema sunt eu… După multe rugăciuni şi posturi, fraţii din biserică m-au asigurat că totul s-a terminat. Am primit iertare şi eliberare, dar sincer, eu în sufletul meu nu am simţit eliberare.

  A fost un timp în care aveam în gând să mi pun capăt zilelor, tocmai pentru că odată cu lăsarea întunericului ştiam ce mă aşteaptă… practic, te pot aduce în starea în care nu mai ai control asupra ta însuţi!

  Referitor la iertare, eu nu port ura nimănui!

 24. Elena says:

  Povestea cu vrăjitoarea este lungă. E foarte complicat de scris aici, cum şi de ce am ajuns acolo, nu aş vrea să întru în amănunte. A fost cea mai tristă experienţă din viaţa mea de până acum, de pe urma mea au avut de suferit multe persoane! Acum sufăr doar eu!

  • iulian says:

   Bună, Elena. Cum putem lua legătura? Cam prin aceleaşi fapte urâte am trecut şi eu. Aş vrea să vorbim. Și pe mine mă tulbură chestia asta de mulţi ani, cam de 7 ani, şi îmi pare rău, că sunt tânăr. E o stare foarte naşpa, tu înţelegi…

   • Admin says:

    Iulian, nu publicăm, nici nu oferim datele de contact ale celor care comentează, deci poți vorbi cu Elena doar la „vedere”. Dacă dorești lucrare de eliberare, te putem îndrepta către cineva potrivit. Cu siguranță, nu Elena este acea persoană.

 25. Elena says:

  Iulian, îmi pare rău pentru tine. Dacă dorești, să ne povestești și nouă despre experiențele tale. Roagă-te ca Dumnezeu să te ocrotească mereu.?

 26. iulian says:

  Bună, Elena. Am revenit pe acest site pentru că din nou am iarăşi probleme cu aceşti demoni ce mă tulbură de când aveam vreo 15 ani, de când eram în Italia. Acum sunt în ţară, dar tot nu pot scăpa de ei. De la o vreme simt că e mai grav, pentru că simt vibraţii aproape pe tot corpul înainte de a adormi şi de fiecare dată când le simt, vine şi paralizia şi vin acei demoni care mă strâng de gât, se urcă pe mine. Și e cât se poate de real, şi faza proastă este că după ce deschid ochii încă îi văd în cameră pentru câteva secunde, după care dispar.

  E foarte urat, mă stresează chestia asta, văd tot felul de demoni. Sincer, o perioadă m-am gândit şi să-mi iau viaţa, pentru că e un stres. Începusem să nu mai dialoghez cu nimeni, eram speriat, mă simţeam singur, eram trist, Diavolul mă distrugea încet, încet, dar nu renunţ, chiar dacă ei îmi mai fac vizite.

  Totul a început când aveam vreo 15 ani. Eram în Italia, aveam probleme cu drogurile, eram la liceu, aveam anturaje proaste cu lumea, consumam droguri zilnic. Locuiam cu mama şi cu o femeie ucraineană de vreo 60 de ani. Într-o zi aveam mare nevoie de bani şi i-am luat femei aceea 250 euro din portofel. Bineînţeles, a aflat mama, i-a înapoiat bani, dar după câteva zile a început tot Și cred că a fost blestem pus, pentru că femeia aceea dădea în cărţi şi uneori se reunea duminică cu prietenele ei ucrainene şi făceau ritualuri. După scurt timp a început aşa: orice farfurie atingeam mi se spărgea în mână, apoi visele cu demoni. Nu după mult timp am schimbat casa, dar tot a continuat, şi mai grav, pentru că auzeam voci, simţeam prezenţa malefică în casă.

  Odată m-am pus să dorm, am simţit că cineva s-a aşezat pe patul meu şi limba mi se ducea singură în gât. A fost cea mai lungă ora din viaţă mea – timp de o oră am avut de-a face cu un demon – eram conştient, credeţi-mă, televizorul aprins în cameră, iar eu eram atins şi auzeam fluiere în cameră şi limba mi se ducea în gât singură. Era foarte puternică prezenţa aceea şi asta. M-am rugat tot timpul în acea oră şi am scăpat.

  Apoi visam acei demoni ori de câte ori adormeam. Am visat că am fost şi hărţuit sexual de demon, dar nu bărbat. Odată mi-a spus: ai să pierzi tot. Acum am iar probleme şi cred că acea persoană cu care stăteam înainte mi-a făcut un blestem, şi nu ştiu dezlega aceasta. Acum stau în ţară tot cu mama, tatăl meu a murit, şi dacă am un coşmar urat cu acel demon, după ce deschid ochii şi ies din paralizie, văd un păianjen mare pe perete care merge şi din ce în ce se face şi mai mic, şi îmi bate inima tare de speriat ce sunt.

  Am revenit pentru că astăzi m-am speriat, tare mă durea capu’ şi am încercat să adorm, m-am pus în pat, apoi deodată paralizie. Auzeam tot, mama vorbea la telefon, eu nu mă puteam mişca, mă străduiesc şi îmi revin, apoi adorm. Și deodată iar, dar de asta era pus pe mine şi mi-a băgat un deget în ureche, am simţit o durere foarte mare şi eram tare speriat, că nici nu mă puteam mişca. Am făcut crucea cu limba, m-am rugat la Dumnezeu, după care am ieșit din transă şi am deschis ochii. Când am deschis ochii, văd nişte fețe de oameni gen malformați, foarte urâţi, am închis ochii din nou şi i-am deschis, şi în jurul meu era tot întuneric, deși era ziua afară, şi era un ochi mare care clipea şi deodată s-a pulverizat şi a dispărut – era cât se poate de real.

  Dacă ştie careva cum să fac să scap, vă rog să-mi spuneţi. Am sute de întâmplări care mai de care, am 22 de ani şi cred că am intrat într-o depresie şi n-aş vrea să ajung la sinucidere. Apropo, nu mai consum droguri de 2 ani.

  • Admin says:

   Iulian, derulează în sus această pagină, iar la sfârșitul articolului vei găsi linkuri pe acest subiect. Ai chiar unul intitulat „12 moduri de a opri activitatea demonică” (http://www.satanism.ro/2013/11/17/12-moduri-de-a-opri-activitatea-demonica-bantuirile-si-manifestarile-spirituale/.

   Aplică ce scrie în acele articole, iar dacă nu rezolvi, mergi la cineva care practică lucrarea de eliberare de demoni.

   Ți-l recomand pe Claudiu Lăpădat din Timișoara, a cărui mărturie o găsești la http://crestintotal.ro/2011/12/02/marturie-mi-am-vazut-propria-inmormantare-claudiu-lapadat/.

   Datele lui de contact sunt: Biserica „Sfânta Treime”, Splaiul „Tudor Vladimirescu” nr. 32, Timișoara, jud. Timiș, e-mail: aecsfantulandrei@yahoo.com, site: evanghelistul.ro

   De asemenea, mai poți apela la:

   Aurelian Barbu, Biserica „Dunamis”, Str. Vladislav Voievod nr. 24, etaj 1, lângă Kaufland Obor, București, Tel. 0765512296, e-mail: contact@accdunamis.ro, site: bisericadunamis.ro

   Samoilă Corneliu, Biserica Baptistă, Str. Victoriei nr. 6, Baia de Aramă, jud. Mehedinţi, You Tube: bisbaptibaiadearama, Facebook: Biserica Baptistă BaiadeAramă

   Vladimir Pustan, Biserica Creştină „Sfânta Treime”, Str. Livezii nr. 1 A, Beiuş, jud. Bihor, Tel. 0259321693 (luni-vineri: 8.00-16.00), site: ciresarii.ro, Facebook: Vladimir Pustan, You Tube: Fundaţia Cireşarii

   Fănel Şerban, Biserica „Punctul Zero”, Str. 13 Decembrie nr. 137, vizavi de Mall Coresi, Tel. 0747937640, e-mail: punctulzero.com/despre/contact, site: punctulzero.com, Facebook: Fănel Şerban, You Tube: Biserica Punctul Zero

   Ellel Ministries România, Str. Trotușului nr. 4, Oradea, jud. Bihor, Tel. 0731351445 (orele 8-17), e-mail: contact@ellelromania.ro, site: ellelromania.ro

 27. Elena says:

  Iulian, îmi pare rău. Înţeleg prin ce treci. Mergi la un pastor şi stai de vorbă. Rămâi lângă Dumnezeu. Cel mai probabil acei demoni încearcă să te intimideze, de aceea ai numai gânduri rele. Nu le da importanță. Tu eşti stăpân pe tine însuţi. Mergi la un frate de încredere, ai mai sus adresele. Ti auguro il meglio!

 28. Daniel says:

  1. Elena, am citit comentariile și vreau să îți spun un lucru. Tu trebuie să ajungi să fii născută din nou, altminterea, chiar dacă vei mai avea de-a face cu demonii, chiar dacă nu, tot în iad vei ajunge. Trebuie să Îi ceri Domnului Isus să intre în inima ta și să te rogi până când simți cu adevărat că El a intrat. Atunci vei simți o pace și eliberare, și atunci vei avea eliberare și de starea aceea care vine peste tine.
  2. Dacă ai avut răbdare să ne scrii despre celelalte lucruri, spune-ne si despre intamplarea cu vrăjitoarea, ce te-a făcut să mergi acolo?
  „Căci* nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic tăinuit care nu va fi cunoscut. Ce vă spun Eu la întuneric, voi să spuneţi la lumină; şi ce auziţi şoptindu-se la ureche, să propovăduiţi de pe acoperişul caselor.” Evanghelia după Matei, capitolul 10

  • Admin says:

   Referitor la îndemnul tău: „Trebuie să Îi ceri Domnului Isus să intre în inima ta și să te rogi până când simți cu adevărat că El a intrat”, cu ce referințe biblice îl susții? Unde scrie în Biblie „să-L invităm pe Domnul Isus în inima noastră” și să ne rugăm până ce „simțim” că El a intrat? Creștinismul a existat bine mersi și până în 1800, când a apărut pe scenă George Finney, părintele metodelor nebiblice de evanghelizare, care dau naștere la o mulțime de creștini fals convertiți, a căror viață rămâne neschimbată și care în proporție de cel puțin 97% nu mai revin niciodată în Biserică după așa-zisa convertire.

 29. Andreea says:

  Bună ziua. Mă numesc Andreea şi am 16 ani. De pe la 8 ani am început să am paralizie în somn, să adorm şi să nu mă pot trezi. Dar de cam două luni sau cel mult trei, am nişte „vise”, dacă le pot numi aşa, foarte îngrozitoare. Am o relaţie de un an şi jumătate cu prietenul meu şi aseară am avut parte de cea mai deplasată chestie dintre toate ce mi s-au întâmplat în astea trei luni.

  Am intrat în prima fază, am deschis ochii şi se făcea că vorbeam cu iubitul meu pe Messenger şi el mi-a zis că are super-puteri, şi eu i-am spus: „Dacă ai super-puteri, vino la mine.” Aşa a fost, a venit în cameră, dar era complet gol şi foarte diferit de cum este. Se uita ciudat la mine şi după cred că vă imaginaţi ce s-a întâmplat. Am simţit totul ca şi cum ar fi fost lângă mine. Şi după ce s-a terminat, parcă m-am trezit şi vorbeam din nou pe telefon cu el şi am vrut să închid, dar el mi-a zis: „Nu închide, că pot să îţi fac mult rău.” În momentul acela mi-am dat seama că nu era el, adică nu era. Şi am încercat să mai vorbesc puţin, nu ştiu ce, dar ştiu că vorbeam, şi după am închis…

  M-am trezit din nou, dar nu complet, m-am sculat din pat şi mă simțeam super-grea şi vorbeam foarte lent. Să specific, eu şi iubitul meu vorbim foarte mult şi îmi e urât să dorm fără ca el să mă vadă, aşa că las telefonul pornit să mă vadă cum dorm. În momentul în care m-am ridicat din pat, eu vedeam totul real şi m-am dus la geam, dar foarte greu, şi când m-am întors cu faţa spre pat, auzeam tot ce vrea iubitul meu cu fratele său şi eu mă vedeam cum dorm…

  După am încercat să mă pun în pat. Am deschis un ochi şi iubitul meu a văzut că nu pot să îl deschid şi pe celălalt. Era lipit sau ceva de genul şi cineva parcă vroia să nu mă trezesc, iar în momentul ăla iubitul meu a strigat la mine şi m-am trezit complet, dar vă spun că mă simţeam foarte grea şi, în acelaşi timp, foarte uşoară. Nu ştiu cum pot să explic acea stare.

  Am mai avut nopți în care nu vroiam să deschid ochii de frică să nu văd ceva deasupra mea, simţeam cum cineva mă atinge în locuri intime, peste tot! Nu pot să explic cum mă simţeam exact când mă trezeam din starea aceea! Dar e foarte îngrozitor. Când m-am trezit, am citit o carte şi tremuram, şi mă simţeam lovită la piciorul stâng lângă zona intimă. Şi nu ştiu ce să fac să nu mai am parte de aşa ceva, pe zi ce trece e tot mai rău.

  Mulţumesc. Sper să îmi daţi un sfat.

  • Admin says:

   Faptul că ai relații sexuale cu prietenul tău fără să fiți căsătoriți legal este un motiv să fii atacată sexual de demoni. Ce ar trebui să faci ca să scapi de asemenea atacuri ar fi să încetezi orice relație imorală cu el (sexuală și emoțională – că ți-e urât să adormi fără să te vadă el arată că ai o dependență emoțională față de el, ceea ce este idolatrie), adică să rupi relația cu el sau să vă cununați, fără să mai aveți relații intime până la cununie. Mai este nevoie să pui în ordine relația ta cu Dumnezeu. Du-te la biserică la un preot credincios, mărturisisește-te, începe să citești Biblia, mai întâi Noul Testament, mergi cu regularitate la slujbele de la biserică, schimbă-ți înfățișarea, dacă ește indecentă și sexy, într-un cuvânt, schimbă-ți viața. La sfârșitul articolului găsești linkuri la articole înrudite. Citește-le și vei afla mai multe.

  • XLucian says:

   La rugămintea admin-ului acestui site, voi publica o parte din corespondența cu el:
   ….
   Acel comentariu arată aspecte foarte grave ale unor posibile cauze:
   – abuz sexual sau relație sexuală sub diferite grade de constrângere/manipulare;
   – consumare de fantastic [genul fantastic – filme, cărți, desene, anime];
   – atacuri demonice ca urmare a diverselor lucruri cu care a venit în contact.
   – Ar mai fi o cauză: cineva din familia ei să se fi ocupat cu „de-ale Necuratului” [asta fiindcă zice că avea paralizie și pe la 8 ani].

   Având în vedere cele de mai sus, aș da câteva sugestii:
   – trebuie contactată o persoană de încredere, de preferat bărbat/pastor care să fie credincios/năcut din nou și care să aibă darul de consilier [dar în prezența șoției lui sau a unei alte femei];
   – trebuie ca respectiva persoană să taie orice legături cu mediul fantastic [chiar cu internetul, computerul, dacă se impune];
   – să rupă relația cu acel băiat;
   – să înceapă să frecventeze un grup de credincioși sinceri și dedicați Domnului Isus, care pot să o ajute. …

   Mulțumesc pentru răspuns și pentru distribuirea comentariului!

   Fie ca Domnul Dumnezeu să vă conducă spre ascultarea de Adevăr și spre aplicarea strict a învățăturilor Cuvântului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *